Info utbildningswebb

Innehållsförteckning
1. Allmänt   s. 1

2. Inloggning  s. 1

3. Utbildningskategori  s. 1

4. Innehåll utbildningskategori "Certifiering"  s. 2

5. Innehåll övriga utbildningskategorier s. 3

 

1. Allmänt
Holmatros utbildningswebb nås genom att via denna webbsida klicka på "utbildning" i den översta menyraden och sedan klicka på "inloggning utbildningswebb" eller på adressen http://www.holmatro.se/user/login/?ref=utbildningswebb.

2. Inloggning

I inloggnings-fönstret loggar ni in med hjälp av det användarnamn och lösenord som ni fått av Wennergren Maskin AB. Efter tre försök med felaktigt lösenord låses det använda användarnamneti en timme. När man är inloggad finns uppe i den översta menyraden en länk för att logga ut.

 utbildning2

 

3. Utbildningskategori

På denna sidan visas de olika utbildningskategorierna. Välj en  utbildningskategori för att få upp en lista på de utbildningar som kategorin innehåller. OBS! för utbildningskategori "Certifiering" krävs ett val av station och fordon.

utbildning3

 

4. Innehåll utbildningskategori "Certifiering"

Certifieringsutbildningarna är anpassade efter den utrustning som finns på valt fordon och innehåller genomförande, presentation och ett skriftligt prov. Utbildningen startas genom att musen förs över den utbildning som ska utföras, sedan väljs presentation, prov etc. 

Tillgång till rättningsmall för provet har den utbildningsansvarige på er organisation.

OBS! för utbildningskategori "Certifiering" krävs ett val av station och fordon.

utbildning4

 

5. Innehåll övriga utbildningskategorier

Utbildningar I alla utbildningskategorier (förutom "certifieringsutbildningar")  ligger placerade under respektive utbildningskategori. Utbildningarna startas genom att musen förs över den utbildning som ska utföras, sedan väljs presentation, prov etc.

Tillgång till rättningsmall för provet har den utbildningsansvarige på er organisation.

utbildning5